opgaveformulier voorjaar 2018
Schotlandreis voorjaar 2018
Inschrijfformulier kunstgeschiedenis
Download
Download
Download
Download
m1

Kunstreizen

Jenny Freriks is als docent kunstgeschiedenis/kunstbeschouwing verbonden aan verschillende instellingen

Zij organiseert en begeleidt sinds 1982 kunst- en cultuurreizen en dagexcursies in het binnen- en buitenland. Sinds 1989 doet zij dit samen met beeldend kunstenaar Mark Lisser.

De excursies en de meerdaagse reizen worden meestal vooraf gegaan door een lezing. Ook wordt er informatiemateriaal uitgereikt in de vorm van een reader of handout. Op de heenreis wordt dikwijls een film getoond over de te bezoeken steden en/of exposities. De informatieoverdracht vindt grotendeels vooraf plaats. Een plaatselijke gids geeft soms een rondleiding. Op de meerdaagse reizen wordt er overnacht in goede middenklasse hotels. Er wordt nooit ´s nachts gereden.

De reizen worden met een luxe touringcar van Arriva Touring gemaakt.

JENNY FRERIKS kunstreizen/kunstgeschiedenis

logobeeldrijkDrenthe2
item3

Cursus: architectuur / beeldhouwkunst / schilderkunst etc na 1960 en overzicht collecties internationale musea voor moderne kunst en tentoonstellingen moderne kunst in Nederland

Dinsdagochtend 9.15 – 11.15 uur Podium Zuidhaege

Start: 26 september 2017 deel 1 / 9 januari 2018 deel 2

Cursus 2 x 10 lessen

Kosten: € 130,- incl. 21% BTW per 10 lessen

In de cursus: architectuur / beeldhouwkunst / schilderkunst etc na 1960 en overzicht collecties internationale musea voor moderne kunst zullen in 2 x 10 weken aan de hand van beeldmateriaal (beamer) stromingen na 1960 en kunstenaars als Lucian Freud, Warhol, Anselm Kiefer en Francis Bacon de revue passeren. Ook wordt er aandacht besteed aan de verzamelingen moderne kunst in diverse internationale musea en tentoondstellingen in Nederland.

Voor deze cursus is geen voorkennis nodig.

Instroom is in overleg mogelijk

inschrijfformulier kunstgeschiedenis
item5
Wenen en Salzburg najaar 2018